Bruiloft Dj Deventer- Trouwfeest Dj  thumbnail

Bruiloft Dj Deventer- Trouwfeest Dj

Published Jun 15, 22
9 min read

DJ Trouwfeest boeken voor uw bruiloft

Een DJ Trouwfeest boeken is niet eenvoudig vooral omdat er heel veel dj's zijn. Je weet niet op voorhand welke dj goed is en zeer ervaren in het draaien van trouwfeesten. ullie bruiloft moet een echte sprookjesbruiloft worden. Je jurk zou zo uit Assepoester kunnen komen en Disneyland is niets vergeleken bij jullie feestlocatie. Nu zoek je alleen nog een betoverend mooie drive-in-show om het plaatje helemaal compleet te maken… Herken je jezelf hierin? Dan is De Trouwfeest DJ de perfecte keuze voor jullie!

Uniek in Vlaanderen en Nederland

Elk feest is uniek en dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons krijgt elke klant de aandacht die ze verdienen. Vanaf het kennismakingsgesprek tot de evaluatie, jullie feest staat bij ons centraal. Ons enthousiaste team allround dj’s en geven de zekerheid voor een fantastisch feest. Door de ervaring zorgen zij voor de juiste sfeer en beleving op jullie mooiste avond waar nog lang over gesproken zal worden! Bruiloft DJ inhuren of boeken? Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect verloopt. Ook de live muziek. Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van jouw feestavond. Het is fijn als je vooraf goed contact kunt onderhouden met de DJ voor jouw trouwfeest. Het bespreken van de muziekstijl, het repertoire, speciale verzoeknummers, het openingsdans liedje, noem maar op. Met één van onze wedding DJ's maak je van jouw feest een memorabel moment.

Bruiloft Dj Arnhem- Trouwfeest Dj

Nog heel veel succes. Namens onze gasten, Rinus van Zanten, Pest Control News Benelux, Pest Control News Benelux op 25-4-2018Hallo Thijs, Jill mochten we alweer voor de 3e maal begroeten en nog steeds weet zij met haar tekenkunsten de mensen aan te trekken om voor haar te poseren (dj oost vlaanderen). Uiteindelijk resultaat voor de modellen een imposante karikatuur van hunzelf die altijd veel hilariteit en waardering opbrengt.

Rustige bossa nova muziek in het begin en tijdens het diner en wat swingerder tegen het eind. Mensen konden goed bijpraten zonder tegen elkaar te hoeven schreeuwen en ook dansen. Precies zoals ik het graag wilde. Ik heb genoten van minuut tot minuut. En Blue Beat: “jullie zullen zeker meer boekingen ontvangen.

Ik kan ze zeker aanraden! Grt Maarten, Vesta op 2-4-2018​Hallo Thijs,Het was weer een feestje om de Cocktail Nuts bij ons te laten spelen. Keer op keer zorgen ze voor een vrolijke sfeer, afwisselende muziek. Mensen worden vrolijk en de heren zijn buitengewoon sympathiek. Aanrader voor andere bedrijven en voor ons voor herhaling vatbaar! Met vriendelijke groet,Marja Veenstravesta.

Daar komt bij dat ik van de locatie en de producers daar hoorde dat jullie bijdrage goed paste in het plaatje en voor nog meer sfeer zorgde op de locatie. En een pluspunt vonden we dat jullie mobiel hebben gespeeld zodat jullie muziek op meerdere hoeken van de kas te horen was - dj bruiloft amersfoort.Wat een heerlijk trio! Lekkere muziek, leuke mannen die meedenken over hoe zij zich zo goed mogelijk kunnen inzetten voor het evenement. Ook onze gasten waren erg enthousiast over deze mooie bijdrage. Deze mannen ga ik echt vaker boeken! Hulde, niet in de laatste plaats voor de beste cajon-speler van ….

Dj Voor Bruiloft Prijs- Trouwfeest Dj

;-)). Dank weer voor de prima, muzikale ondersteuning afgelopen dinsdag en donderdag, ik heb er alleen maar positieve geluiden van gehoord. Met vriendelijke groet en fijne paasdagen! Carine Schuring, Nanne van Hoytema op 22-3-2018Dat was een buitengewoon leuk gebeuren gisteren met jullie muziek bij de borrel van Drive4Data in Amersfoort! Muzikaal, swingend en sfeervol! Wij hebben jullie kaartje en zullen zeker aan jullie denken als er gelegenheden zijn waar jullie muziek zou passen! Wij waren ook geïnteresseerd in de briljante apparatuur die jullie hadden! Een zo’n versterker met speaker en vervolgens alles daarop aangesloten… gaf een uitstekend geluid, stekkerloos en transportabel.

Met vriendelijke groet,Best regards,Niels Droger, Marketing Manager, Gerard en Lyke de Roij op 17-3-2018Dag Thijs,Ja , het was weer een geweldig feest afgelopen zaterdag en niet in de laatste plaats door het fantastische optreden van Jackbox - dj bruiloft amersfoort. Hij voelt de sfeer van het feest erg goed aan en gezien zijn enorme repertoire kan hij daar goed op inspelen.

De vrolijkheid spatte ervan af - dj bruiloft friesland- Trouwfeest DJ. Puur entertainment en goede feestelijke muziek die spontaan uitnodigde om te gaan dansen. De band kan echter ook heel goed op de achtergrond spelen als dat nodig is. Later op de avond hebben we de muziek verwisseld met disco muziek van Thijs, Gewijs, waarop ruim gedanst werd.

De vrolijkheid spatte ervan af. Puur entertainment en goede feestelijke muziek die spontaan uitnodigde om te gaan dansen. De band kan echter ook heel goed op de achtergrond spelen als dat nodig is. Later op de avond hebben we de muziek verwisseld met disco muziek van Thijs, Gewijs, waarop ruim gedanst werd.

Groet Joost en Jorien, Alice Ploeg op 27-1-2018De Berkley Brothers hebben gespeeld op mijn 50 ste verjaardag. Door hun enthousiasme, bescheidenheid, kwaliteit, leuke voorkomen en leuke repertoire hebben ze de harten gestolen van alle gasten! Je kan op hun muziek dansen, je kan meezingen, maar alleen luisteren is ook goed (bruiloft dj blaricum).

Dj Bruiloft Breda

Dank je wel voor een topavond! Groetjes Karin Naaijkens, Michiel Wigman op 16-12-2017​Afgelopen zaterdag het jaarlijkse huisconcert met een dertigtal vrienden. Belangrijkste, sfeer vriendschap, iets lekkers te eten en drinken, maar bovenal goede muziek in een hoofdrol. Kan natuurlijk als achtergrond muziek, maar wij kiezen ervoor om een half uur volle aandacht voor de muziek af te wisselen met een half uur kletsen en versnaperen. bruiloft dj met saxofonist.

En hoe; geweldige begenadigde muzikanten die west Europese gipsy jazz speelden, maar tussendoor enkele nummers met meer Hongaarse gipsy jazz deelden met ons. Naast de perfecte muziek ook nog eens 4 mannen die de sfeer prima aanvoelden en daar op anticipeerden. Gezellige mensen die ook gewoon mee deden met de gasten.

Mannen veel dank!! mede dank zij jullie wederom een geslaagd huiskamer concert(je). Hartelijke groet,Michiel Wigman, Kees van Harten op 15-12-2017Is alles naar wens verlopen? Meer dan dat...het was GEWELDIG. Niet alleen wij, maar alle gasten waren diep onder de indruk van hetgeen Ricco en Dree er van hebben gemaakt. Zou je namens mijn vrouw en mij hen nogmaals hartelijk willen bedanken.

Nogmaals bedankt voor de keurige afhandeling ! Kees van Harten, Kemabo BV op 11-12-2017Gisteren een top avond gehad met de Berkley Brothers. Ze stonden buiten bij de ingang rond een vuurkorf te spelen zo kom al in de kerstsferen. Daarna speelden ze op ludieke wijze nummers en verzoekjes aan tafels (hier en daar met een knipoog).

Zoals we het hadden bedacht, mijn moeder zou er van genoten hebben (dj zanger bruiloft- Trouwfeest DJ). Alle aanwezigen waren ook onder de indruk van de stijlvolle herdenking. Met vriendelijke groet,Frank de Melker's Heeren Loo Noordwijk op 23-11-2017Dag Thijs,Zeer veel complimenten ontvangen over de band! Dus zeer geslaagde avond. Zou je ze namens ons nog hartelijk kunnen danken dat ze voor onze vrijwilligers en onze speciale jongeren door de goede afstemming met het publiek een onvergetelijke avond hebben bezorgd! Graag tot nog eens! Vriendelijke groet,Patricia de Langen, Harry van der Kamp op 11-11-2017Gisterenavond, 11 november 2017, een TOP avond gehad met de Amigos Latinos! Mij moeder was 80 jaar geworden en daar hebben we een feestje van gemaakt.

Bruiloft Dj Prijs- Trouwfeest Dj

Destijds zat mijn Oom op de grote vaart en bracht de eerste LP’s mee naar Nederland. Dit bleek een groot succes in onze familie. Op menig feestje werd de platencollectie van mijn moeder ten gehore gebracht. Dus ook dit keer kon dat natuurlijk niet ontbreken maar dan nu, als verrassing, wel LIVE ☺De Amigos Latinos hebben er een feestje van gemaakt tot grote vreugde van onze gasten.

Jongens wat hebben jullie op een geweldige gezellige manier de opening van onze Jumbo winkel tot een succes gemaakt (dj of band op bruiloft- Trouwfeest DJ). Als je klanten aan het dansen krijgt in een Supermarkt dan weet je hoe je er een feestje van moet maken. De volgende keer weet ik jullie weer te vinden als er weer iets gevierd moet worden.

Van enige twintigers, via een aantal dertigers en veertigers, tot een groot aantal zestiger/zeventigers. Merendeel van de gasten had elkaar lange tijd niet gezien, er moest door de muziek heen gepraat kunnen worden. Daarbij houden wij zelf van alle soorten muziek, van rock’n roll tot klassiek. De keuze voor duo Blue Beat pakte perfect uit.

We hebben een prachtige route gereden door het oosten van het land over het gewone spoorwegennetwerk. Muziekburo verzorgde de muzikale omlijsting van deze speciale dag. De Berkley Brothers hebben er met hun muziek en outfit voor gezorgd dat de gasten echt het gevoel kregen terug te gaan in de tijd.

Onze gasten konden nog steeds met elkaar praten en daar gaat het bij een diner om. Het tweede deel van de avond speelde terra nova ook heel geweldig met hotclub de france muziek. Nog steeds niet te hard maar er kon af en toe een dansje gemaakt worden en verder heeft iedereen van deze band ook erg genoten - dj bruiloft drenthe- Trouwfeest DJ.

Bruiloft Band Dj

Als we weer muziek willen komen we zeker bij Thijs terug. Een aanrader! Emax Nederland op 8-10-2017Dag Thijs,Onze beurs is prima verlopen en Miele is een prettige persoon om mee te werken! Zijn zang kwaliteiten zijn goed en hij blijft lekker doorspelen, ook wanneer het even wat minder druk was (dj nijmegen bruiloft).

Zij vielen op door de grote variëteit van stijlen van Jazz tot rock tot Pop en het contact dat ze met de deelnemers aan het event wisten te maken. Met vriendelijke groet,Golo Johan, De Zorgcirkel, Eelco en Marloes van Eijsden op 30-9-2017Dag Thijs,Bij deze onze recensie, ook nog wat foto's toegevoegd...

Met of zonder foto's. Op zaterdag 30 september heeft Sunny Up gespeeld op de de borrel van onze bruiloft. Hun repertoire is divers (van good old evergreens tot hedendaagse nummer 1 hits). Daarbij zijn zij aanwezig maar niet overheersend. Omdat ons feestje (gelukkig!) buiten gehouden werd, had het geluid nog wel iets versterkt mogen worden.

We waren behoorlijk sceptisch. Is dit wel een goede keuze? Gaan mensen wel dansen? Wordt het wel een feest? Thijs heeft ons gerust gesteld, meerdere keren, maar liet de keus wel bij ons. Geen druk. Zijn oprechte advies was doorslaggevend om onze twijfel weg te nemen. Eindresultaat: een knal feest waarbij we gedanst en genoten hebben.

Ook zo'n dingetje ;-))Afijn al met al een erg geslaagd feest waarbij Thijs in de aanloop er naar toe een essentiële rol vervulde. Thijs, nogmaals dank voor je adviezen en geduld. dj voor bruiloft overijssel. Zeker tot ziens! Hartelijke groet,Joke en Michiel, Hans en Lian Verstrepen op 28-9-2017Dag Thijs,Het is allemaal prima verlopen, we zijn heel tevreden over het optren.

Wat Kost Een Bruiloft Dj- Trouwfeest Dj

Als we nog eens een keer een groot feest te vieren hebben weten we waar we moeten zijn. Mogelijk wordt je binnenkort benadert door Staamp, een vereniging waar mijn man bij speelt. zij hebben in januari hun jaarlijkse feest en zijn altijd op zoek naar tussen acts. We hebben je gegevens doorgegeven.

28 oktober hebben wij thuis met ongeveer 100 gasten ons 40 jarig huwelijk gevierd. Het was in 1 woord geweldig en niet in de laatste plaats door het optreden van Jackbox (solo). Goeie muziek, fijne stem, prettige persoon. We zijn heel blij dat we voor een optreden van hem hebben gekozen.

Dank voor jullie bijdrage op onze beurs! Met vriendelijke groet,Ivo van Boekel Expert Operations Development, Operations Support Elise Penterman op 22-9-2017Thijs heeft al bij meerdere evenementen de muziek verzorgd voor het Dushihuis (goedkope dj bruiloft- Trouwfeest DJ). Op 22 september hadden wij de opening van onze dushiwinkel met daarop aansluitend een netwerkdiner. Hij past zich goed aan op de sfeer en we hebben ervan genoten.

Dank voor de leuke avond. Met vriendelijke dushi groet! Bovemij op 21-9-2017Op donderdag 21 september 2017 vond onze jaarlijkse Bovemij Mosselparty plaats. Deze netwerkbijeenkomst stond geheel in het teken van gezellig met elkaar praten over de ontwikkelingen in onze branche. Dit alles onder het genot van een lekker wijntje en heerlijke mosselen uit Zeeland.

De langwerpige zaal met kletsende en etende mensen maakte het niet makkelijk de juiste geluidssterkte te vinden maar dat kwam ook goed. Golfclub Heelsum, Annemieke Kik op 18-9-2017Beste Thijs,Het was fantastisch. Wat een geweldige muziekanten. Het was precies wat we hoopten. Ze hebben een grote bijdrage geleverd aan een geweldige avond.

Kies de juiste dj voor uw bruiloft

Bruiloft feestjes zijn awesome! Oma staat op de dansvloer met de bruidegom, en zelfs je tante waagt een dansje… Maar om het zo leuk te krijgen is er wel iets dat je nodig hebt: een goede bruiloft DJ. En die ga je met deze tips zeker weten vinden! p? Je hebt al gekozen voor een DJ in plaats van een band. De vraag is nu hoe je een bruiloft DJ kiest die jullie evenement zal verbeteren (en niet zijn eigen imago). Voor de meeste verloofde koppels is entertainment de #1 factor in het bepalen van het succes van hun evenement, dus dit is geen beslissing die lichtvaardig genomen moet worden. En het kiezen van de juiste DJ voor je bruiloft gaat over veel meer dan alleen de prijs.

HOE KIES JE EEN DJ VOOR JE BRUILOFT?

Als het op DJ’s voor bruiloften aankomt, zul je altijd wel iemand kunnen vinden die bereid is om de klus voor een zacht prijsje te klaren. Maar wat voor kwaliteit krijg je dan? Dit is je bruiloft! Je hebt maar één kans om het goed te doen. Bij Discobar-verhuur.be hebben we ons hele bedrijf gebouwd op de geweldige feedback van onze klanten (namelijk dat we rocken!). We willen dat elk bruidspaar een prachtige bruiloftservaring beleeft waar ze met liefde en opwinding op kunnen terugkijken. Dus hier zijn onze top tips voor het kiezen van een bruiloft DJ

Latest Posts

Sint Isidorushoeve Feest

Published May 21, 24
7 min read

Boerderij Huren Feest

Published May 07, 24
7 min read

Striptease Africaine

Published May 06, 23
4 min read